Coaching

Hva er Coaching?

Coaching kan forklares med å få hjelp til å ta de rette beslutninger, å lære nye måter å tenke og handle på, hvordan motivere seg selv og å nå mål man ønsker å nå.

Se mine tjenester

Coaching og tittel

Dette er noe som har blitt veldig populært de siste årene. Tittelen coaching er ikke en beskyttet tittel og det er derfor ingen spesielle krav til hvem som kan kalle seg Coach. Altså helt ulikt titler som psykolog, advokat, lege og lignende. Dette betyr at det har oppstått en jungel der ute av personer med ulik bakgrunn og utdanning som tilbyr coaching. Alt fra personer uten noen reell erfaring eller utdannelse via de som har et helgekurs i personlig utvikling til psykologer med spesialisering i coaching tilbyr tjenester som coach

Valg av Coach

Siden det ikke er noen formelle krav til hvem som kan være coach er det veldig viktig for de som søker hjelp av en coach at de spør coachen om erfaring og utdannelse. Jeg er utdannet psykolog og har tilleggsutdannelse innen coaching. I tillegg har jeg bred erfaring i å hjelpe andre mennesker til å finne den rette veien framover og nå sine mål. Er du usikker på hva som er det rette for deg enten innen studie, arbeid eller på det følelsesmessige planet så ta gjerne kontakt!

Avgjørelser

Vi mennesker blir ofte stående fast og kommer ikke videre fordi det ikke klarer å ta en avgjørelse. Ofte er dette fordi man ikke helt klarer å komme i kontakt med hva man egentlig vil. Det rette å gjøre når dette skjer er å ta kontakt med en profesjonell person som kan hjelpe med dette. Avgjørelsene vi tar her i livet har ofte konsekvenser for hva som skjer senere og det er derfor viktig at vi tar de riktige. Mange ganger trenger vi også å justere kursen vi har tatt og det er ikke alltid lett det heller.

Bestill time hos Coach og Psykolog Kristian Laake her