Åpent i Julen 2023

Jeg velger i år å være disponibel for mine klienter i Julen. Ved behov kan du bestille time både første og andre juledag uten tillegg i prisen. Dette gjelder både klienter som er under behandling og nye som har behov for hjelp. Jeg har valgt å ikke sette mine priser opp i disse tider hvor det meste har blitt dyrere. Pris for 60 minutters samtale er kr 1390.- En første parterapitime tilbys til kr 1890.- (Halvannen time lang, 90 minutter)

Julen er en fin tid for mange men den er også en vanskelig tid for andre. Mer fritid gir jo også mer tid til å tenke og dette kan føre til at problemene man sliter med kommer mer opp i dagen. Kanskje er ikke relasjonene så perfekte som de ser ut til og det kan være behov for å få snakket ut.

Jeg har lang erfaring som parterapeut og hjelper par til å finne tilbake til hverandre.

Julen tilhører jo også siste del av året og er rett før en ny start med en nytt år. Hvorfor ikke få en ny start i samlivet.

Bestill time her