Om Psykolog Kaare Kristian Laake

Bestill Time

Psykolog Kaare Kristian Laake og utdanning

Kaare Kristian Laake er utdannet Psykolog og har Master tittel i helsepsykologi. Kristian bruker terapiformen kognitiv adferdsterapi i bahndling av sine klienter. Dette er den formen for terapi som har de beste forskningsbaserte resultater. Han har videre spesialisert seg innen tredje generasjons terapier som løsningsfokusert Brief terapi, systemterapi og aksept og engasjementsterapi.

Parterapi

Kristian har også spesialistert seg innen par terapi og har bred erfaring i å hjelpe par til å få det bedre. Kommunikasjon er ofte et problem i par forhold og små irritasjoner vokser gjerne hvis de ikke blir tatt opp på en riktig måte. Dette er alltid lettere ved hjelp av en psykolog. Noen har også større forskjeller de trenger å bearbeide sammen med en terapeut for å komme på rett kjøl igjen og finne tilbake til det de var en gang i forholdet.

Kristian tilbyr online terapi uansett hvor du bor i verden. I tillegg til Norsk så tilbys terapi på Spansk og Engelsk.

Kristian jobber i tillegg til å tilby hjelp online som frivillig hos Kirkens SOS .

Psykolog Kristian Laake. Digitalt online.
Psykolog Kaare Kristian Laake

Løsningsfokusering

Han fokuserer på løsninger for sine kunder og jobber tett sammen med de for at de så hurtig som mulig skal kunne få bukt med problemene. Det er viktig at terapien ikke drar for mye ut i tid og at kundene ser bedring også på kort sikt.

På denne måten ser mine klienter at det nytter å starte å jobbe med problemene og dette øker motivasjonen for å gripe tak i de tingene de har lyst til å bli bedre på. Klientene tar da ofte ansvar for å bli bedre ved hjelp av meg og dette gir eierskap for egen mentalhelse. Som følge av dette blir klientene bedre forberedt for tilsvarende problemer i fremtiden.

Ledige timer

Kontakt

Psykologen kan kontaktes på laake@onlinepsykolog-norge.com

Whereby brukes til samtalen (ingen nedlastning nødvendig)