Ferien er over. Hva Nå?

Se mine tjenester

Ferien er over hva nå? Mer tid sammen i ferien. Mer problemer. Det er mye som kan bli bedre etter ferien.

Ferien er nå over for de fleste og hverdagen bringer med seg jobb og for noen tilbake til skolen. Hvordan vi takler å ha flere uker fri til å gjøre et vi har lyst til kan være forskjellig men vi har alle til felles at ting er forskjellig og vi tilbringer mer tid med andre mennesker eller alene enn vi er vant til.

Mer tid sammen i ferien

Å være så mye mer sammen med partner eller familie i ferien kan føre til utfordringer. Ting vi ikke snakket om så mye i løpet av året kan det nå bli umulig å ikke snakke om. Hva skjer da? For noen går det greit men i de tilfeller hvor kommunikasjonen ikke er så grei så kan det føre til problemer.

Mer problemer

Problemer som bygger seg opp gjennom tid og som ikke har blitt snakket om kan ligge til grunn. Hvis man legger til irritasjon under ferietiden kan det for mange føre til at glasset renner over på en måte og man føler at alt er galt.

Det er mye som kan bli bedre etter ferien

Når man føler at alt er tungt i forholdet så kan dette være en mulighet for å sette seg ned og forsøke å snakke ut. En psykolog som er spesialisert innen parterapi kan i disse tilfellene hjelpe begge parter til å kommunisere på en rikig måte. Når man jobber på denne måten kan man komme tilbake til hverandre. Noe som er likt det man hadde sammen når man hadde det bra med hverandre. Under parterapi vil det bli satt av tid til at begge parter kan få snakket ut. Dere vil lære å kommunisere med hverandre på en måte som ikke sårer. Samtidig informer dere på en fin måte den andre part om deres behov og ønsker. Det legges vekt på å finne felles nevnere og bygge relasjonen i en positiv retning.

Mer om samlivsproblemer

Her kan du bestille time

Mer om dette