Psykolog på Hamar

I disse tider hvor flere og flere føler at de ikke har det så bra med seg selv er det viktig at det er mulig å få hjelp. Dessverre er det slik at å få hjelp av en psykolog ofte tar tid både på grunn av at en del mennesker kvier seg for å ta kontakt og på grunn av ventetiden som det ofte er i det offentlige. Uansett hvor du bor i landet om det er på Hamar, Gjøvik, Elverum, Lillehammer, Oslo, Otta eller Tynset for å nevne noen så kan det være en mulighet for å få rask hjelp å ta kontakt med en psykolog som jobber online på nett.

Lavterskel og trygghet

For en del føles de litt mer lavterskel å få hjelp av en psykolog på nett. I tillegg sparer man tid og man kan sitte hjemme hos seg selv med den trygghet det medfører for de fleste. Time kan man i de fleste tilfeller få på dagen og betaling gjøres enkelt via bankoverføring eller paypal.

Uansett hvor man bor

Norge er et langstrakt land og på mindre steder kan det være vanskelig eller lang ventetid for å få time hos psykolog. Løsningen er dog nær. Alle har vi internett og psykologen er bare et par tastetrykk unna. I de fleste tilfeller er en psykolog på nett et fullgodt alternativ til oppmøte på kontor. Hvis man har selvmordstanker eller har hatt tidligere selvmordforsøk bør man ringe 113.

For å bestille time klikk her