Psykolog i Tromsø

Mange sliter med problemer og trenger noen å snakke med både for å få hjelp og råd. Hvis du bor i Tromsø området kan det ofte være greit å kunne kontakte en Psykolog online. Mange foretrekker å kontakte Psykolog via internett for å få hjelp til å takle ting som er vanskelig. Ofte kan dette være relasjons problemer med familie, partner/ektefelle eller i jobbsammenheng.

Å gripe tak i problemer

Mange tenker at det bare skal gå over med tid og det gjør det jo ofte ikke. Noen ganger er det helt nødvendig å få luftet det hele med en fagperson. Mange ganger er det å kunne snakke om ting på et tidlig tidspunkt det som skal til for at det ikke baler seg på. En stor del av de som kontakter meg har også behov for innspill om de gjør ting på en riktig måte. Ofte fører jo i lengden usikkerhet til at man blir urolig og dette igjen kan både føre til angst og depresjons relaterte problemer

Bydeler i Tromsø

Enten du bor i sentrum av Tromsø eller i tilhørende bydeler i Tromsø som Alfheim, Bjerkaker, Sorgenfri, Fagereng, Elverhøy, Holt, Myreng, Storskogen, Norrøna, Håpet, Sjømannsbyen, Borgtun, Breivika, Gimle, Stakkevollan, Skattøra, Hamna eller på Sydspissen så kan du få hjelp av Psykolog via internet uten å måtte forflytte deg fra din bydel. Det er flere fordeler med dette:

  • Du slipper å bruke tid på transport.
  • Ingen parkeringsproblemer.
  • Du kan få hjelp når du er hjemme hos deg selv med den trygghet dette ofte gir.
  • Det er enkelt og greit du slipper som regel ventetid.

Det samme gjelder selvsagt om du bor på fastlandet eller på Kvaløya.

Å få hjelp av psykolog online passer bra for de fleste, men personer som sliter med alvorlige selvmordstanker eller har bak seg selvmordsforsøk bør ringe direkte til nødtelefon 113.

For å bestille time hos Psykolog Kristian Laake klikker du bare på denne lenken