Psykolog i Oslo

Psykolog i Oslo online eller ved oppmøte til kontor

I Oslo er det mange psykologer som tilbyr konsultasjoner både ved oppmøte til kontor og online. Oppmøte er jo den mest tradisjonelle måten å få hjelp av psykolog på men å bestille time med en psykolog som jobber online blir stadig mer populært.

Ofte er det raskere å få tid, ofte får man time alt samme dag og man behøver ikke å dra til en annen bydel eller forflytte seg fra sin egen bolig. Dette fører jo at man sparer tid og føler tryggheten som det å være hjemme hos en selv som regel gir.

Mange sliter

Mange i dagen samfunn sliter med angst, depresjon eller andre lidelser. Disse lidelsene har ofte blitt forverret under pandemien Covid-19. Denne forverringen i psykiske lidelser regnes det med at kommer til å vare også i tiden etter at pandemien Covid–19 er under kontroll. De restriksjonene som vi har opplevd under denne krisen har ført til at mange som på en måte klarte seg godt før, men hadde underliggende problemer, nå føler at de trenger hjelp av psykolog. Oslo har et rikt uteliv og mange har vært vant til å kunne benytte seg av ett rikt kulturelt mangfold. Under pandemien Covid-19 har dette blitt veldig begrenset og flere har måttet føle på det å være mye alene med seg selv.

Oslos bydeler

Ved å bestille time hos en psykolog som jobber online spiller det ingen rolle hvilken av de 15 bydelene i Oslo du bor. Hjelpen er nær uansett om du bor på Alna, Bjerke, Frogner, Grünerløkka, St. Hanshaugen eller andre bydeler som Stovner, Søndre Nordstrand eller Ullern eller de andre delene av Oslo. Mange som kontakter meg for å bestille time online kommenterer at de foretrekker denne formen for konsultasjon med en psykolog fordi det føles lettere å snakke via en skjerm. Samtidig som slipper de å forflytte seg. I tillegg oppleves det som lettere å sette av tid i en travel hverdag når man ikke behøver å bruke tid på å reise for å få hjelp.

For å bestille tid med Psykolog Kristian Laake Online klikk her