Hamstringsforstyrrelse

Se mine tjenester

Hamstringsforstyrrelse hva er det?

Hva definerer menneskene som lider av hamstringsforstyrrelse? Personer med diagnosen hamstringslidelse skiller seg ut for å ha problemer med å kvitte seg med gjenstander selv om gjenstanden ikke har noen økonomisk eller sentimental verdi. De føler virkelig ubehag hvis de må kvitte seg med noe.

Opphopning av ting og rot

Siden de ikke blir kvitt ting, akkumuleres ting til det punktet at de fyller beboelige rom og gjør dem om til ubeboelige varehus. Det blir bare orden hvis en annen person begynner å rydde. Alt dette har som resultat at personen får en forverring i sosialt og arbeidsliv. Livet kan være i fare på grunn av opphopning av ting.

Det er viktig å huske på at verdien av ting ikke er viktig for mennesker som lider av hamstringsforstyrrelse. De samler opp ting fordi de føler et behov for å lagre dem. Merker folk med hamstringslidelse det? Noen erkjenner at det er et problem, mens andre ikke anser det som veldig problematisk og noen ser ikke noe problem med å fylle huset med ting. Avhengig av introspeksjonen de har (bra, i det første tilfellet, lite i det andre og ingen i det tredje) vil terapien være på en eller annen måte.

Behandling av hamstringsforstyrrelse

Behandling Jo mindre introspeksjon personen har, jo mer kognitiv dissosiasjon må det jobbes med i tillegg til atferd. For å jobbe med disse pasientene er det, som ved andre lidelser, svært viktig at det etableres et godt forhold mellom psykolog og pasient. Pasienten må kunne føle at psykologen jobber for å hjelpe ham og at han kan stole på ham. Med kognitiv atferdsterapi jobbes det med både kognitive og atferdsmessige aspekter . Dette for å hjelpe pasienten med å rette livet mot de målene han ønsker å oppnå og dermed slutte å lide.

Vil du vite mer?

Bestille time